09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Vero Moda søker vikarierende butikksjef

508c43_ab702b0514b14667a3c615c981fc0253-mv2

 

VIKARIERENDE BUTIKKSJEF – VERO MODA HERKULES SØKES!

 

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som VERO MODA, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

 

Som Vikarierende Butikksjef  i VERO MODA,  HERKULES vil du ha det totale ansvaret for butikken. Du vil bli del av et spennende team med unge sultne jenter, og andre mer erfarne som har vært med oss i mange år. Hos deg og dine medarbeidere får kunden den beste service og de hyggeligste opplevelsene. Vi ønsker du får det eierskapet som gjør at du ser på butikken som din egen.

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

 

ARBEIDSOPPGAVER 

 

 

VÅRE FORVENTNINGER 

 

 

 

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

 

 

Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse snarest, etter avtale.

 

Kontaktperson. Isabelle Lena Bäwerholm, stilling: Distriktsjef

Mailadresse: isabelle.bawerholm@bestseller.com

 TLF: 48956505, ring gjerne hvis du har noen spm ang stillingen!

Publisert: 08.06.2017 09:43