09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
My Life treningssenter

My Life treningssenter

Service og tjenesteytende

Et treningssenter som er tilpasset deg som er helt utrent, ikke trives på dagens treningssenter, ønsker en roligere atmosfære eller rett og slett er hindret av dørstokkmilen.

Den enorme pågangen på Easy Life kursene bekrefter det vi lenge har trodd: Det er enormt mange som ønsker å gjøre noe med helsen sin, men som ikke tør, eller føler de passer inn på dagens treningssentre. Undersøkelser viser at det kun er 10-12% av befolkningen som i dag trener på treningssentre, mens hele 90% av befolkningen sier at de er opptatt av helsen sin. Er du en av de? Ønsker du en endring? Her kommer din mulighet!

MyLife Livsstilsenter er et helt unikt treningskonsept som du ikke finner maken til i Skien. Her har vi like stort fokus på din sosiale trivsel som på selve treningsøkten. Vår filosofi er enkel: Du skal føle deg vel i det miljøet du ferdes i.

MyLife Livsstilsenter er i hovedsak tilpasset en voksen kundegruppe, men er åpent for alle. Musikken er dempet, atmosfæren varm og innbydende og treningstilbudet er tilpasset deg som ikke har trent tidligere og /eller har fysiske utfordringer.

Vi tilbyr egne Easy Life vektreduksjons og livsstilskurs for deg som ønsker mer hjelp og oppfølging.

Velkommen til trim og bevegelse i trygge omgivelser.

Plassering:Ulefossveien 40

Telefon:45 26 66 33