09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Peppes Pizza søker servitør

Peppes er pizza – og så mye mer. Med en merkevare som det norske folk virkelig bryr seg om, har vi siden 1970 fylt opp mager og fuktet ganer landet over. Nå har vi satt i gang den største menyfornyelsen noensinne og søker etter en servitør, som sammen med resten av teamet på avdelingen kan vise gjestene våre den engasjementet, positiviteten og offensiviteten som kreves.

 Vårt mål er å skape de beste matopplevelsene og levere 100 % matkvalitet til hver eneste gjest. Vår visjon er å være pizzapioneren i det norske markedet samt og oppleves som serviceorienterte, smilende og interesserte. Sammen skal vi sørger for at gjesten får en bedre opplevelse enn forventet.

Som servitør bidrar du til å gi gjestene våre en matopplevelse de ikke glemmer med det første. Du får opplæring i alt fra hvordan de skal ønskes velkommen, til å sette sammen et komplett måltid og gi dem anbefalinger. Du blir trent opp i å behandle klager, og å mestre alle typer gjester, med det mål at de skal glede seg til sitt neste Peppes-besøk. Vi tenker på Peppes som et hjem nummer to, og vil at du skal behandle gjestene våre som om de var på besøk hos deg. Da passer man på at toalettene er strøkne, at det ser fresht ut rundt deg, at stearinlysene brenner – man oppfører seg rett og slett som en vert!

Samarbeidet mellom kokk og servitør er det som fører til gjesteopplevelsene. Jo bedre de fungerer sammen, jo bedre blir totalopplevelsen vi vil skape, både for oss selv, og for gjestene våre. Du har et ansvar for å tilrettelegge for at gjestene føler at restauranten bygger på et profesjonelt og unisont vertskap. Med en forventning om at du leverer 100 % matkvalitet hver gang, er positiv, offensiv og engasjert ønsker vi deg velkommen til å søke på en jobb du aldri vil glemme!

Arbeidsoppgaver for servitør: 

 Vi ser for oss at du:

 Vi tilbyr:

 

Søknadsfrist: 31.03.2018

Tiltredelse: ved avtale

SØK HER

I tillegg blir du en del av en engasjert, positiv og offensiv Peppes-kultur, og påvirkningsmuligheter i en profesjonell kjede med kjente søsterselskaper samlet i Skandinavias største restaurantkonsern - Umoe Restaurants.

Publisert: 27.02.2018 13:16