09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Forny uteplassen

Har frodigheten og prydverdien gått ut av sommerblomstene? Fortvil ikke – nå bugner butikken av flotte høstblomster og planter som gir liv, farge og glede til sensommerens krukker.

En av våre favoritter er frilandskrysantemum, som er en flott sensommerplante. Den er lettstelt og har en vakker rund fasong som passer til de fleste urner og potter.

Frilandskrysantemum kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, små blomster, store blomster, fylte og enkle.  Frilandskrysantemum blomstrer i mange uker, og det eneste du trenger å gjøre er å knipe av de visne blomstene etterhvert. Frilandskrysantemum er en plante man har glede av mens den blomstrer, så bytter man den gjerne ut.  Får den en kjølig plassering kan den blomstre flott utover høsten.

Frilandskrysantemum er ekstra vakker satt sammen med andre av høstens blomster og planter, som f.eks. lyng, pernettia, calocephalus og prydgress. 

Slik steller du frilandskrysantemum

Det som ofte kan skje på høsten er at det blir for mye vann pga regnvær. Det er gjerne det som tar knekken på planten. Sørg derfor for å ha god drenering slik at alt overvann kan renne ut av potten.

Tilbud på frilandskrysantemum

Ut august får du kjøpt stor og flott frilandskrysantemum for kun 80,- (før 120,-) Nord-Norge kr 120,- (før 160,-) hos Mester Grønn.

Frilandskrysantemum_prydgress[1]

Publisert: 17.08.2018 12:34