Gaver til 100, 300 og 500 kr

Lyst til å gi bort noe fint, uten at det koster skjorta? Her er tips til flotte gaver som passer til alle budsjetter.

Fine gaver til gode priser

Denne jula er det mange som har litt mindre å rutte med og har lyst til å holde seg innenfor budsjettet på julegavene. Den gode nyheten? Du kan få masse fint uten at det koster for mye! Se her hva du får for 100, 300 og 500 kr.


Julegaver til 100 kr

Det høres ikke mye ut med 100 kroner, men det er faktisk masse fint å finne om man leter litt i ulike butikker! Til en far, bror, kompis eller kjæreste – gå for en rød og grønn bokser fra Dressman, det perfekte undertøyet i jula, og for å bruke videre etter jula. Til en mor, søster, venninne eller kjæreste er en lekker lommebok i rødt eller et rødt iPhone-deksel gaver som garantert vil slå an! For de aller minste er alltid lego en sikker vinner, eller hva med en liten Peppa gris-figur? En gave som passer til alle i familien er en deilig dusjsåpe fra Body shop, formet som et juletre! Den setter den rette julestemningen – og kanskje dere får høre en julesang eller to fra dusjen.. Sist, men ikke minst – en quizbok er en ypperlig gave! Gi bort en bok med julequiz og la det bli en ekte quizzmas for hele familien.


Julegaver til 300 kr

For 300 kroner er det mange fine ting som alle i familien vil bli glade for! En myk og god bamse er en koselig gave for barna – velg mellom en søt kanin eller kanskje favoritten er bamsen Chase fra Paw patrol?

En Mummikopp er også en fin gave til de små, en klassiker som varer lenge og er fin å ha i koppe-samlingen i skapet. Til en sporty mor eller far, gi bort et Swix-pannebånd og for den reiselystne i familien, gi bort en praktisk hårføner i reisestørrelse. Tenåringen i huset vil bli glad for en kul og anvendelig camoveske. Og til dem som trenger litt egenpleie i jula, enten det er noen andre eller deg selv, gi en deilig ansiktsmaske fra Origins ...

 


Julegaver til 500 kr

For 500 kroner er det mange flotte gaver du kan gi bort!

Som for eksempel lekre champagneglass i grønt fra Kitchen eller et Hardanger bestikksett – begge deler er varige ting i god kvalitet som de som får dem kan ha hele livet. Og for de som er helt på starten av livet - en varm og god ulldress til babyen er en nyttig og fin gave før den kalde vinteren starter. Myke saueskinnstøfler er også en perfekt gave før en kald vinter, kanskje kombinert med en god bok, for skikkelig romjulshygge. Til alle bakeglade – gi bort en stavmikser fra Kitch´n, til de turglade – gå for en grønn varm lue fra Bergans. Og til alle livsnytere - gi bort deilige duftlys fra Rituals.

 

 

God julegavehandel!