Gi en gave til noen som trenger det

Lyst til å være med å bidra til at barnefamilier som har det vanskelig får gaver til barna og mat på bordet? På Herkules senter kan du bidra på flere måter.

Omvendt julenisse er en organisasjon som jobber for at vanskeligstilte barnefamilier skal få en fin jul. Runar Abrahamsen er en av de frivillige som jobber for Omvendt julenisse, med et genuint ønske om å gjøre jula bedre for de som ikke har så mye. Han forteller at de også trenger din hjelp.

-       Vi setter pris på alt folk bidrar med! På Herkules-senteret er det mange butikker med fine ting vi ønsker å gi til barnefamilier. Disse kan du kjøpe og legge i kassen ved ønsketreet, så får et barn ønsket sitt oppfylt.

 

Ønsketreet på Herkules

På Herkules står det nemlig et juletre som kalles ønsketreet, og på treet henger det lapper med gaveønsker fra barn og unge. Du kan trekke en lapp fra treet, kjøpe det som står på lappen og legge gaven ferdig innpakket i boksen ved siden av treet. Så har gjort julen til et barn litt mer magisk i år.

Bidra på flere måter

Runar forteller at det er flere ting du kan gjøre - du kan legge mat i handlekurver som står på senteret, gi et økonomisk bidrag på Vipps til 135293, bidra med klær, leker eller mat du har til overs eller du kan bidra med å pakke, sende og dele ut gaver! 

Hva gjør jeg om jeg trenger hjelp?

Om du føler et behov for hjelp i juletiden kan du søke om hjelp på www.omvendtjulenisse.no. Det er noen krav, som at søker feirer jul, det yngste barnet ikke har fylt 18 år og at det er ikke lov til å søke på vegne av andre personer.

 

Runar håper de som trenger hjelp registrerer seg og at givergleden og varmen sprer seg, så folk engasjerer seg i å hjelpe.

-       Vi setter stor pris på hvert eneste bidrag, stort eller smått, og vi håper at så mange som mulig har lyst til å bidra med å spre juleglede til familier som trenger det!