Kle deg for høsten

Været blir kaldere, klærne varmere. Dette er årets høstmote! 

Jordnær mote

Adele fra venstre: Skjerf fra Lindex 249.-, Veske Glitter 399.-, Lang cardigan Klara 1400.-, Kjole Vic Riccovero 2399.-. 
Denise; Kåpe Match 3999.-, Genser Match 1499.-. Skjørt Klara 449.-, Veske: Morris. 

Noe av det deiligste med høsten er å endelig kunne pakke seg inn i myke skjerf, lekre kåper og varmende ull. Det bugner i butikkene av årets nye høstplagg og i år er det jordfarger og komfortable plagg som gjelder. Myke, behagelige plagg som brukes lag på lag i farger inspirert av naturen. Disse fargene er superfine sammen, eller kan brukes alene. Hva med å kle deg i kun beige eller brunt fra topp til tå? Lekkert! Eller miks det opp og gå for ton- i-ton, jordfarger sammen gir et elegant, avslappet og harmonisk uttrykk.

 

Komfort til gutta 


Tom i antrekk fra Match. 

Gutta skal også få ha det komfortabelt i år! Herremoten er preget av myke, deilig plagg og også her ser vi harmoniske jordfarger på alt fra jakker til tilbehør. Kordfløyel er en populær trend, og årets klær til herre har masse fine plagg i dette stoffet. Gå for en cord-bukse og ta litt av 70-tallet tilbake!

Tom i antrekk fra Match
Adele: Lang Cardigan Klara 1400.-, Kjole fra VIC 2399.-, Øredobber fra Glitter. 


Ull er gull

Zoma – Hést genser 2599.-

Praktisk og fint? Ja, takk begge deler! Ullplagg blir bare mer og mer populært i motebildet, og det er kanskje ikke så rart. Det finnes utallige kule strikkeplagg, som både ser bra ut og som samtidig holder oss varme gjennom den norske, kjølige høsten. Sleng en stor, kul strikket ullgenser over skjørtet fra i sommer og ta på varme strømpebukser. Eller gå for en av årets nye, vakre ullkåper. Miks og match med luer og skjerf i strikk og du er klar for høsten!