09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Narvesen

Narvesen

Mat og drikke

Narvesen ble etablert i 1894, da gründeren Bertrand Narvesen overtok “jernbanekonsesjonen” og et lite antall lukekiosker på Østlandet. Blant disse var kiosken på Skien jernbanestasjon; en liten kiosk i dragestil som han betalte kr 165,50 for, og som nå befinner seg på Jernbanemuseet på Hamar. Den gang solgte Narvesen kun aviser, blader, billigbøker og prospektkort, og omsetningen første driftsår var på 28.000 kroner.  I dag er Narvesen Norges ledende aktør innen kiosk- og servicehandel. Vi har over 2.000 medarbeidere og 365 kiosker i Norge, med mer enn 200.000 kundebesøk per dag. Det betyr at hver nordmann i snitt besøker Narvesen hele 16 ganger i løpet av året. Vi er også kjempestolte av at vi har de mest fornøyde kundene innen norsk servicehandel, ifølge Norsk Kundebarometer. Og vi jobber hele tiden for å bli enda bedre!


Vi er fortsatt opptatte av lesestoff, og har Norges største utvalg av norske og internasjonale aviser og magasiner, samt bestselgende bøker. I tillegg fører Narvesen et bredt utvalg av tradisjonelle kioskvarer, kaffe, fersk mat og bakevarer, samt ulike serviceprodukter som tippespill, billetter og elektroniske tjenester.


Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience, og omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen. Hver av kjedene har en dominerende markedsposisjon i sine hjemmemarkeder. Reitan Convenience er Europas nest største aktør innen servicehandel, og er en del av norskeide Reitangruppen. Reitangruppen er spesialisert på organisering og drift av franchisebaserte virksomheter innen varehandel. Reitangruppens handelsvirksomhet er blant Skandinavias ledende, med 34 000 ansatte, og mer enn 2500 utsalgssteder i syv land.Plassering:Kjøpesenter

Nettside:http://www.narvesen.no

Telefon:35 53 43 33

Narvesen