8 sommerkjoler vi ønsker oss nå

Flatterende kjoler og matchende sett kan styles etter humør og anledning og redder enhver kleskrise. Disse vil vi ha på oss i sommer!

Behagelige kjoler i lin og bomull hører hjemme i enhver sommergarderobe. Denne sesongen er det figurnære snitt, lune pasteller, puffermer og blomstermønster som gjelder. Foretrekker du en mer preppy eller avslappet stil, er matchende sett perfekt for deg.


Retro  
Kjoler med feminint 60-tallssnitt er en stor hit denne sesongen, og du finner både nøytrale og mønstrede varianter i butikkene. Denne midikjolen med hjerteformet hals, utsvingt skjørt og fargerikt print blir en sikker vinner i varmen. Style med flate sandaler og fargerike solbriller.

 

Blomsterprint
Søte blomsterprint er en klassiker. I år vil vi ha dem i duse pastellfarger; rosa, lilla og ferskenfargede – gjerne i kombinasjon med puffede skuldre, markerte midjer og krager som gjør litt ut av seg. Disse to sommerdrømmene har alt vi ønsker oss og mer til.

 

Maxikjolen
Alle sommergarderober trenger en behagelig maxikjole. Investerer du i en pyntet og en mer hverdagslig variant, har du alltid noe å ha på deg. Korte puffermer med volum er en av sesongens mest populære detaljer. Bare se på denne drømmen med metalleffekt og draperinger.
 

Cowgirl

Kjoler med diskrete mønstre, A-formede skjørt og knapper i front kler alle anledninger, og blir ekstra flatterende med et bredt belte i livet. Vi lar oss inspirere av cowboy-core-trenden, og styler kjolene med høye støvler, tjukke gullsmykker og naturlig sminke.

Smørblomst
Gult er en av sommerens viktigste farger; særlig den smørgule nyansen. Den er myk og kledelig – og fin å kombinere med andre pasteller. Gjennomsiktige kjoler med prikker eller blonder er et perfekt utgangspunkt for å kle seg i sommergult. Dempet, men iøynefallende.

Matchende sett
Matchende sett får rett og slett ikke nok av denne sesongen. Her har vi plukket ut et denim on denim-sett og et klassisk hvitt antrekk med verdens søteste sløyfe-detalj i front. Begge deler er like fint til hverdags som til fest, og kan enkelt pyntes opp eller ned med pumps eller sneakers.