Parkering med APCOA FLOW

Herkules tilbyr 3 timer gratis parkering dersom du velger å parkere på takparkeringen, parkeringskjeller eller på plassen utenfo Rema 1000/ Elkjøp/XXL. Du kan gjerne stå lengre om du ønsker det, da koster det kr 20,- pr påbegynt time.

Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å parkere ved Meny/Klosterfoss kan du parkere gratis i 1,5 time, her kan du ikke utvide tiden.

Ved parkering over gratistiden kan du ved avreise eller innen 48t etter utkjøring velge å betale med:

App:

Last ned APCOA FLOW appen, registrer profil og huk av for automatisk trekk, så trenger du ikke tenke på betalingen. Merk! Parkeringen er synlig ETTER utkjøring. Vi anbefaler å registrere deg i appen med engang slik at det ved neste besøk går automatisk.
 

Web:

Betal med kort på nettsiden: https://www.apcoa.com/apcoa-flow/. Betal innen 48 timer etter utkjøring, så slipper du faktura.
 

Automat:

Tast inn registreringsnummer og betal på automat før utkjøring.
Automaten finner du på utsiden av Klosterstua kafe, eller utenfor JYSK.
 

Faktura:

Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden, Administrasjonsgebyr vil tilkomme.
 

Øvrig info

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet. Dette gjelder i hovedsak for P-områder som ikke har gratistid.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon. 

Vær oppmerksom på at når du parkerer i området mellom Herkules hovedbygg og Klosterfoss på plassene som er merket med kundeparkering for MENY og PetXl så er området regulert til maksimal parkeringstid 1,5 timer, og  her kan du ikke utvide tiden slik du kan på våre andre parkeringsplasser

 

Appen laster du ned enkelt her:

  

App Stores
Google Play