Få en sommergarderobe som varer

I år vil vi investere i klassiske snitt og materialer av lin eller bomull, som er enkle å kombinere med sesongens must haves: pasteller, stråvesker og heklede plagg.

I år finner du flust av plagg i materialer og snitt som er designet for å vare. Behagelige kjoler i lin og bomull, og anvendelige sett med skjørt og shorts eller dressbukse og blazer, er eksempler på plagg som kan brukes sesong etter sesong. I tillegg er de enkle å style til alle anledninger, og kan kombineres på mange ulike vis.

Nå er det lin som gjelder

Vil du bygge en sommergarderobe som varer, er det lurt å investere i klassiske snitt, nøytrale farger og materialer av god kvalitet. Lin er ideelt på sommeren; den lette og luftige strukturen er behagelig å gå i når det blir varmere i været. Bomull har mange av de samme egenskapene, og fungerer dessuten like fint året rundt. Det finnes mange budsjettvennlige varianter å velge mellom.


Slik styler du basisplaggene

Med tidløse snitt, farger og ikke minst i gode kvaliteter – som alle kan matches med hverandre – blir det enklere å kle seg og du unngår bomkjøp. Når den gode basen er på plass, kan du tilføre farger, mønstre og tilbehør som er trendy akkurat nå. På denne måten får du brukt det du har i garderoben fra før – og det du kjøper nytt – på mange forskjellige måter.

Kombiner med sesongens trender

I år er det blant annet pasteller, sterke, klare farger, heklede plagg, løse og innsvingte maxikjoler og stråvesker som dominerer trendbildet. Med en maxikjole har du alltid noe å ha på deg. Den kan styles opp og ned, og er like fin til høye hæler som sneakers og espadriller.


En klassisk jeans hører hjemme i enhver garderobe, og kan kombineres med alt du har i skapet fra før. I sommer vil vi style den med en søt heklet topp og sommerlig solhatt. Utover kvelden slenger vi over blazeren i lin eller en kort strikket jakke.