Her spiser du hos oss

På senteret vårt er det duket for alt fra en kjapp matbit på farta til hyggelige familie- og vennemiddager. Noe for enhver smak, med andre ord.


Klosterstua Kafe

Jentene på Klosterstua byr på deilig hjemmelaget mat, god service og hyggelig atmosfære. Nyt en kakebit og en kaffekopp, en fristende sandwich eller et varmt måltid – alt ettersom hva du føler for. Klosterstua er mer enn bare en kafe, men et sted for gode samtaler og en pust i bakken.La Baguett

La baguett serverer – ja, du gjettet det – de beste nysmurte baguettene. Her snakker vi rask og sunn mat på fransk vis. Velg blant en haug gode råvarer og sett sammen din egen favoritt. Enkelt og godt, akkurat slik vi liker det. Bon Appétit!


Kremen

Velkommen til Kremen - kaffebaren med det lille ekstra – og enda litt til. Velg blant et stort utvalg kaffe, matbiter, smoothies, juice og iskrem. Påfyll av kaffe er gratis, så her er det bare å sette seg godt til rette og ta en velfortjent pause fra shoppingen.


Funky Frozen
Lag deg en god dag – ta turen innom Funky Frozen. De er eksperter på yoghurtis laget på økologiske ingredienser. Velg mellom 10 ulike smaker og over 30 forskjellige toppinger. Skulle det friste mer med en smoothie, frappe, milkshake, kaffe eller bubble-drikk, har de selvfølgelig det også.


Fattigmann

Fattigmann er et ekte håndverksbakeri, noe som gjør det vanskelig å velge blant de mange fristelsene i disken. Her finner du gode påsmurte alternativer til frokost og lunsj, for ikke å snakke om fersk bakst, forfriskende drikkevarer og kaker til enhver anledning.


Subway
 
Subway er et raskt og godt alternativ på farta – enten du trenger påfyll på farta eller vil kose deg med noe godt hjemme. Velg blant et rikt utvalg av baguetter, wraps og salater. Og du? Her kan du bestemme det meste selv, alt fra hva slags brød som frister til grønnsaker, tilbehør og sauser.


McDonald's

Er du på utkikk etter noe skikkelig godt (les: burgere, fries og dessert) tar du turen innom McDonald's. Her kommer mesteparten av råvarene fra norske bønder, og på menyen finner du alternativer for både små og store. Spis inne eller ta med hjem – begge deler smaker like godt!

 

Herkules Kafe
Midt i hjertet av senteret finner du Herkules Kafe, som serverer ekte husmannskost og fristende hverdagsmiddager for hele familien. Vi kan garantere rause porsjoner i trivelige omgivelser – og på menyen står det bestandig noe for enhver smak.


Peppes Pizza
Hos Peppes Pizza er de lidenskapelig opptatt av smak og gode råvarer. De gir deg den kjente, gode smaken og lager pizza som er skapt for å deles. Ta med familie og venner på restaurant eller bestill takeaway. Alternativene på menyen er mange, og du får også glutenfrie og vegetariske alternativer.

 


Espresso House

Espresso House inviterer deg til å nyte en herlig frokost eller lunsj i lune omgivelser. Start dagen på best mulig vis, eller ta en velfortjent pause når du føler for det. Velg blant et stort utvalg varme og kalde drikker, bakevarer, sandwicher og mye mer.Mr. Wok
Sulten på noe sunt og godt? Hos Mr. Wok får du alt du kan tenke deg av mettende fristelser som passer like godt til lunsj som middag. Velg blant klassiske sushi- og wokretter med sauser, grønnsaker og tilbehør for enhver smak.


 


Vil du ta med eller bestille mat hjem?

Take away: Klosterstua kafe, Herkules kafe, McDonald`s

Foodora: Subway, Espresso house, Funky frozen, Kremen

Wolt: Subway, Espresso House